Skip to content Skip to footer
hello, kami ialah forziq

Tentang Kami

FORZIQ ialah pembekal produk dan perkhidmatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) untuk Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS), Enterprise Wide Corporation, pusat pendidikan dan juga kerajaan. Produk dan perkhidmatan kami termasuk Solusi Infrastruktur Pusat Data, Pembangunan Laman Web, Solusi Infrastruktur Rangkaian, Perkhidmatan Keselamatan IT, Kesinambungan Perniagaan, Perundingan dan Latihan IT, Solusi CCTV dan Keselamatan, Pengkomputeran Awan dan Data Besar. Semua produk dan perkhidmatan ini tersedia pada platform proprietari dan sumber terbuka.

1
80808080
DITUBUHKAN PADA
55
11
Sejarah

Kami membangunkan & mencipta masa depan digital.

FORZIQ telah ditubuhkan pada 29 Mac 2014 oleh sekumpulan orang muda dan bertenaga yang tersendiri tetapi berpengetahuan dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam ICT. Penubuhan ini adalah untuk memenuhi permintaan yang pesat dan pantas berkembang dalam industri ICT di peringkat tempatan dan global. Di FORZIQ, kami berhasrat menyediakan tahap profesionalisme tertinggi untuk pelanggan kami, menyampaikan solusi yang tepat, seiring dengan keperluan mereka dan menjimatkan kos. Kami amat percaya bahawa pelanggan kami adalah kunci kejayaan kami dan kami akan sentiasa menetapkan standard tertinggi dalam memenuhi keperluan mereka dengan menyediakan perkhidmatan sokongan selepas jualan yang proaktif.

Visi

Untuk menjadi sebuah syarikat yang memberi inspirasi dan memenuhi rasa ingin tahu serta membantu orang di seluruh dunia merealisasikan potensi penuh mereka.

Sejak awal lagi, misi syarikat kami ialah kekangan utama yang dihadapi oleh pelanggan kami dalam mencapai matlamat perniagaan mereka menggunakan ICT. Walau bagaimanapun, FORZIQ akan sentiasa dapat menyediakan solusi atau perkhidmatan yang diminta oleh organisasi dalam tempoh masa dan belanjawan yang disediakan menggunakan pendekatan kami yang terbukti.

Misi

perkhidmatan korporat

Pengalaman Projek

Selama lapan tahun yang lalu, FORZIQ telah melakukan projek cemerlang dengan syarikat kerajaan dan swasta.

8080
UPS
8080
Pusat Data
8080
Firewall
8080
Sistem E-mel
8080
Virtualisasi Perisian
8080
Rangkaian Kawasan Storan

ms_MYBahasa Melayu